Nexcare™ Waterproof Plasters

“BEST WATERPROOF plasters - HANDS DOWN!”

Our waterproof plasters offer superior protection against water, dirt and germs, and are ultra thin and flexible, making them comfortable to wear.

DISCOVER REAL WATERPROOF plasters
mensen die in het bos lopen

Nexcare™ EHBO-producten

Wees voorbereid op elk avontuur met onze Nexcare producten

blauwe banner
Zorg vormt de kern van al onze activiteiten. Wanneer je de discipline van 3M technologie combineert met onze zorg en aandacht voor details, gebeurt er iets buitengewoons.Het resultaat is het 3M Nexcare™ productassortiment van pleisters, tapes en verbanden die buitengewone prestaties leveren.

Nexcare™ EHBO-producten

Nexcare™ ondersteuning voor letsels

Lees hieronder onze tips en adviezen als u zich hebt geblesseerd of gewoon wilt weten wat u moet doen als u in de toekomst een ongeval ondervindt.

 • Snij- en andere wonden horen bij het alledaagse leven. Wat belangrijk is, is dat u weet hoe u ze moet aanpakken met de juiste behandeling om infectie te voorkomen en een begin te maken met de weg naar herstel. Gebruik onze tips om te leren hoe u moet reageren op snij- en andere wonden en een begin te maken met het genezingsproces.

  Meer informatie

 • Zelfs een kleine blaar kan een negatieve invloed hebben op ons dagelijkse leven. Of het nu wordt veroorzaakt door nieuwe schoenen, sporten, wandelen of een avond op de dansvloer - deze genoegens kunnen resulteren in pijnlijke en lelijke blaren en likdoorns. Meer informatie over wat een blaar is en hoe u blaren kunt voorkomen.

  Meer informatie

 • Spier- en gewrichtspijn wordt bij alle leeftijden vaak gemeld. In het geval van jonge en actieve personen is de pijn vaak het gevolg van fysieke inspanning of van overmatig gebruik, letsel of trauma. Ontdek hoe het toepassen van een warmte- of koudebehandeling een methode kan zijn voor het behandelen van letsel en aandoeningen.

  Meer informatie

 • Het verdraaien en verstuiken van gewrichten zoals enkels en polsen kan op elk moment gebeuren. Aangezien een verstuikte enkel wandelen of trainen onmogelijk kan maken, wilt u er natuurlijk alles aan doen om uzelf te helpen. Ontdek hoe u de R.I.C.E-formule (Rest, Ice, Compress, Elevate; oftewel rusten, ijs, samendrukken en omhoogbrengen) gebruikt om het herstel te starten en uw dagelijkse activiteiten weer op te kunnen pakken.

  Meer informatie


Waarom zou u kiezen voor Nexcare™ producten?

 • Pictogram met een gloeilamp

  U hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomst als u voorbereid bent op wat de dag te bieden heeft.

 • Pictogram met hand en pijlen

  Buitengewone prestaties.

 • pictogram met opgestoken handen

  Nexcare™ producten zijn ontworpen voor uw levenswijze met gebruikmaking van technologieën die worden vertrouwd door professionals – u krijgt het vertrouwen om alles aan te kunnen wat morgen te bieden heeft.


Meer informatie of ontdekken waar Nexcare™ producten te koop zijn