Rennen

DAAG JEZELF EN ONZE EXPERT UIT

Amy, onze Nexcare™ Product expert aan huis, beantwoordt de meest Gedurfde Vragen die gesteld worden door Nexcare™ gebruikers.

AMY KROHN,
Product Development Specialist

 • Fietsen

  Waarom zou ik kiezen voor Nexcare™?

  Bij Nexcare™ ontwerpen we geen briljante pleisters en verbandmiddelen voor de lol. We gebruiken wetenschap om betere manieren te vinden om verwondingen te helen en mensen zich goed te laten voelen. Daarom hebben wij toonaangevende ziekenhuisproducten en zijn deze direct beschikbaar voor jou.


 • Moeten wonden niet droog blijven om te kunnen genezen?

  Neen. Als je wond opdroogt, geneest deze trager, zeker wanneer zich een korstje vormt. Onze waterbestendige verbanden en pleisters nemen de plaats in van een korst en stimuleren een gezonde heelomgeving, terwijl er nog altijd lucht bij kan.
   


 • IJsjes

  Waarom een pleister in die vorm?

  De diamantvorm is voor een volledige 360-graden afdichting rond het hele oppervlak van de pleister. Dit zorgt voor een sterkere afdichting en een betere bescherming tegen vuil, bacteriën en al het andere.


 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn pleister beter blijft kleven?

  Dat is makkelijk. Zorg dat het gebied schoon en droog is en vrij van lotions en crèmes. Onze Nexcare™ pleisters met een 360-graden afdichting blijven makkelijk kleven.
   


 • Onder water

  Als het waterbestendig is, hoe kan het dan ademen?

  Goede vraag! Onze waterbestendige pleisters zijn gemaakt van een uniek waterbestendig membraan. Dit membraan heeft microscopische luchtgaatjes die te klein zijn voor watermoleculen, maar groot genoeg om genezende zuurstof binnen te laten.


 • Hoe verwijder ik een pleister zo pijnloos mogelijk?

  Onze waterbestendige pleisters zijn speciaal ontwikkeld voor gemakkelijke verwijdering. Pak een hoekje en trek dit weg van de wond, gelijk aan de huid. Dan laat het kleefmiddel los en kun je de pleister vlot verwijderen, zonder grimassen of gegil. Je zou ook eens onze Sensitive Skin pleisters kunnen proberen, deze zijn ontwikkeld om stevig op hun plaats te blijven zitten, maar ook voor een pijnloze verwijdering.


 • Waarom hebben waterbestendige pleisters een witte rand?

  Dit papieren frame rondom onze waterbestendige pleisters helpt met het aanbrengen van de pleister zonder deze te kreuken. De ultradunne laag past zich helemaal aan je lichaam aan en hij hindert je niet tijdens je dagelijkse activiteiten. De rand zorgt ervoor dat de dunne pleister niet oprolt, dit zorgt voor een perfecte waterbestendige afdichting op de huid.
   


 • Amy Krohn

  Wie is onze expert?

  Amy is onze beroemde expert aan huis, haar baan is het ontwikkelen en testen van innovatieve producten voor jou. Door te luisteren en te reageren op jouw vragen en zorgen, kan zij terug naar het lab en met haar team van wetenschappers aan de slag met uitvindingen die betere genezing mogelijk maken. Ze is ook nog eens heel slim.