1. Belgium
 2. Nexcare™ Merk
 3. Prestatie
 4. Zachte Bescherming

ZACHTE BESCHERMING TECHNOLOGIE

Waterbestendige Technologie Infographic

VERBAND AANBRENGEN ZONDER AF TE DROGEN

 • Het kan moeilijk zijn om een pleister of tape te vinden die blijft zitten op een reeds natte huid. Daarom hebben wij een technologie uitgevonden die wonden bedekt, of ze nu nat zijn of niet. Onze nat-aanbrengen technologie houdt water weg bij een vochtige huid, zodat je de pleister voor, tijdens of na contact met water, kunt aanbrengen. Probeer de tape of de pleister.

 • tooltip 1

  1

  De geavanceerde, waterbestendige lijmlaag technologie blijft zitten op zweterige of vochtige huid, waardoor je direct beschermd bent, tijdens of na watersporten. Zweet druppelt van de huid en wordt geabsorbeerd door de lijmlaag, het beïnvloedt de kleefkracht van het verband dus niet.


 • 2

  Luchtbellen die in de foam achterzijde zijn ingebouwd, zorgen voor extra zacht comfort en beschermen de wond terwijl de pleister meerekt met de bewegingen van jouw lichaam.


 • 3

  Deze waterbestendige pleisters beschermen snijwonden, schaafwonden & blaren en blijven goed zitten op een vochtige huid. Ze bieden zelfs een zacht comfort op pijnlijke lichaamszones, ze zijn dus perfect voor jouw kleine zwemmers.


 • 4

  Om te voorkomen dat je huid gaat verrimpelen of wit wordt, houden microscopische kanalen het water buiten en laten de wonden nog altijd ademen.


 • 5

  Dezelfde technologie is ook verkrijgbaar in onze Active Pleisters, perfect voor sport, plezier in het water en hete of vochtige situaties.