SENSITIVE SKIN TECHNOLOGIE

Waterbestendige Technologie Infographic

NEEM DE ANGST WEG BIJ HET VERWIJDEREN VAN PLEISTERS

 • We hebben een volledig assortiment aan beschermende producten ontwikkeld die gebruik maken van onze Sensitive Skin Technologie; deze kunnen makkelijk verwijderd en geherpositioneerd worden. Het verschil is niet wat je voelt, het is wat je niet voelt. Probeer onze tapes, verbandmiddelen en pleisters om het zelf te ervaren.

 • tooltip een

  1

  Onze geavanceerde kleefmiddelen blijven goed zitten, maar zorgen toch voor een pijnvrije verwijdering van de pleister, tape of het verband. Het werkt als een schokdemper, de lijmlaag minimaliseert de trekkracht, zelfs bij de meest gevoelige huid.


 • tooltip een

  2

  De geavanceerde lijmlaag voor de gevoelige huid laat je de pleister of tape volledig herpositioneren. Ze zijn super om te kijken hoe het met de wonden van je kinderen gaat, zonder elke keer een nieuwe pleister te hoeven gebruiken. • 4

  Speciaal ontwikkeld voor die 40 % van de mensheid die een pleister verwijderen erger vindt dan het krijgen van een injectie!

  BRON: Enquête gehouden door het merk Nexcare™, juni 2015.


 • 5

  Dit speciale kleefmiddel irriteert de huid niet, zelfs wanneer je een wond meerdere dagen regelmatig moet verzorgen. Het levert constante kleefkracht zolang het op zijn plaats blijft.