1. Belgium
 2. Nexcare™ Merk
 3. Alle producten van Nexcare™
 4. Tapes/zwachtels
 5. Sporttapes
 6. Nexcare™ Athletic Wrap, wit, 7 cm x 3 m, 1 per verpakking

Nexcare™ Athletic Wrap, wit, 7 cm x 3 m, 1 per verpakking

 • 3M ID 7000115305
 • UPC 04001895944819

Ondersteunt, stabiliseert en beschermt verstuikingen, verzwikkingen, spalken en kompressen

Dun, licht, ademend materiaal

Kleeft op zichzelf voor eenvoudige bevestiging, klemmetjes zijn niet nodig

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Ondersteunt, stabiliseert en beschermt verstuikingen, verzwikkingen, spalken en kompressen
 • Dun, licht, ademend materiaal
 • Kleeft op zichzelf voor eenvoudige bevestiging, klemmetjes zijn niet nodig
 • Kan op de gewenste grootte worden geknipt
 • Eenheden per verpakking: 1

Nexcare™ Athletic Wrap is een dunne, lichte, ademende, elastische steunbandage die ook kan worden gebruikt om spalken en kompressen, verbanden, katheterslangen en koude- of warmte-therapieproducten vast te zetten en deze stevig op hun plaats te houden zonder klemmetjes. De Nexcare Athletic Wrap kan op de gewenste lengte worden afgeknipt.

De Nexcare™ Athletic Wrap ondersteunt zwakke en geblesseerde gewrichten zonder dat er lijm nodig is. Het is de ideale basislaag voor sporttape en is eenvoudig aan te brengen, hecht aan zichzelf en maakt het mogelijk om zelfklevende sporttape en andere EHBO-tapes zonder pijn te verwijderen. Nexcare™ Athletic Wrap kan gemakkelijk opnieuw worden aangebracht en biedt de gewenste steun, maar blijft toch goed zitten. Of u nu een blessure hebt of juist wil voorkomen, Nexcare™ Athletic Wrap is de ideale eerste stap op weg naar comfort voor, tijdens en na uw favoriete sportactiviteit.

Specificaties

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

LET OP: Deze producten bevatten latex uit natuurrubber en kunnen mogelijk allergische reacties veroorzaken. Athletic zwachtel is ontworpen om na het aanbrengen op zijn plaats te blijven zitten en niet los te laten, voorkom dan ook belemmering van de bloedsomloop en breng het verband NIET te strak aan. Kinderen hebben een verhoogde kans op belemmering van de bloedsomloop. Het is bij elk letsel van belang om het betreffende gebied regelmatig te controleren (in ieder geval elke dag). Verwijder het rekverband onmiddellijk en neem contact om met een zorgverlener als er tekenen zijn van zwellingen, verkleuringen, pijn, gevoelloosheid, tintelingen of andere lichamelijke ervaringen.